Copyright (C) uitvaartdienst.net                                                                                                Uitvaartdienst.net is onderdeel van Christelijk Spreker Muurling    KvK 08195416    

UITVAARTDIENST.NET

Het ontstaan

We werden geweigerd door de kerk, onze wensen kwamen niet in overeenstemming met die van den kerk die er strakke regels op na hield.

Met uitvaartdienst.net konden we de uitvaart regelen zoals Moeder dat gewild had, in geloof en liefde en warmte  van de familie.

Uitvaartdienst.net is ontstaan doordat er een groot gat werd ontdekt in een gesprek met een begrafenis ondernemer. Deze komen mensen tegen met grote moeiten en zorg rondom hun verleden en de kerk en of hun geloof. Er is geloof! Maar de relatie met de kerk is er vaak niet en deze mensen kunnen dus  geen christelijke uitvaart krijgen. Hier en daar een gebed maar daar blijft het bij.

De opzet

Daarom is uitvaartdienst.net opgezet. Juist om deze mensen te helpen en zo hun overleden familieleden toch op een waardige en christelijk manier te begraven. Volledig volgens de wens van de familie en de mogelijkheden die er zijn kan in de context van het geloof de overledenen worden begraven. Dit gebeurt uiteraard in overleg met familie, uitvaartdienst.net en de begrafenisondernemer!

Een ervaring!

Ontmoet Dhr. Visscher die in het oosten en noorden van het land werkt

Ontmoet Dhr. Muurling die in het midden en westen van het land werkt

Medewerkers

Medewerkers van Uitvaartdienst.net